Az U-GÁZ Szerviz Kft tulajdonosai, munkatársai, alkalmazottai több, mint 20 éve dolgoznak csőhálózat szerelésben, többségükben hosszú évek óta együtt. Vállalkozásunk családi jellegű, ez mind a tulajdonosi háttérre, mind az alkalmazotti létszámra is igaz. Ez azonban nem tart vissza bennünket nagyobb feladatok elvállalásától. Csapatunk munkáját szerető, arra igényes, vidám emberekből áll.

Társaságunk fő tevékenységi köre az épületgépészeti szerelés, kivitelezés, valamint gázkazánok üzembe helyezése, karbantartása, javítása. Vállaljuk lakások, családi házak átalakításának, korszerűsítésének, új építésű házak csőhálózat szerelési munkáinak teljes körű kivitelezését – tervezéstől átadásig.

Ha felújításra, átalakításra, korszerűsítésre gondol, vegye fel velünk a kapcsolatot! Segítünk a tervezésben, lehetőségek mérlegelésében. Ha elképzeléseit törvényi szabályozások gátolják, igyekszünk Önnek is megfelelő javaslatot tenni, hogy eredeti elképzeléseit, igényeit minél jobban megközelítsük.

Az elmúlt évek tapasztalataira és partnereink visszajelzéseire támaszkodva bátran ajánljuk magunkat minden volt és leendő ügyfelünk, partnerünk számára.

Pegler-Ulrik Gyöngyi
Ügyvezető
U-Gáz Szerviz Kft. © 2015 Minden jog fenntartva!
Created by: devid.biro