Szolgáltatásaink között megtalálja a vízvezeték, fűtési és gázvezeték rendszerek szerelését, gázkazánok üzembe helyezését, karbantartását és javítását. Ezen felül vállaljuk megújuló energiák hasznosítására irányuló elképzeléseinek kivitelezését is, úgymint hőszivattyús, napkollektoros, valamint légtechnikai rendszerek kiépítése.

Segítünk elképzeléseit az aktuális törvényi és jogszabályi előírásoknak megfelelő formába önteni. A megbeszéltek alapján árajánlat készítésével a bekerülési költségeket is előre megmondjuk. Munkatársaink, szerelőink nagy szakmai tapasztalattal állnak rendelkezésre akár a csőhálózat anyagának, akár a berendezési tárgyak, készülékek kiválasztásával kapcsolatban.

Beszállítóink épületgépészeti kivitelezésben a teljesség és fontossági sorrend igénye nélkül:

Szatmári Kft
Vaillant Saunier Duval Kft
Immergas Hungária Kft
Aereco Légtechnika Kft.
Enkon-Terv Kft

Gázkazánjának meghibásodása esetén lehetőségeinkhez és szerződéses kötelezettségeinknek megfelelően igyekszünk 24 órán belül a helyszínre érkezni és a hibaelhárítást megkezdeni. Karbantartási feladatok ellátása a fűtési szezon idején kissé hosszabb várakozási időt jelent, de ezeket a feladatokat is elvégezzük. Ezért ezúton is kérjük Önöket, hogy ilyen irányú igényeiket már nyáron jelezzék, júliustól kezdődően. Hiszen, ha kedves Ügyfeleinknek ez akkor jut eszébe, amikor beköszönt az első hirtelen lehűlés szeptember közepén, nem biztos, hogy 1-2 héten belül odaérünk…

Az általunk szerződéses jogviszonyban szervizelt gázkazánok:

Saunier Duval
Vaillant
Immergas
Beretta
Chaffoteaux

Kattintson beszállítóink nevére, ahol további információkat kaphat az általunk javasolt és beépített termékekről!

U-Gáz Szerviz Kft. © 2015 Minden jog fenntartva!
Created by: devid.biro